Hifi Power

Yamaha AS2100

Τιμή 2050 €

YAMAHA A S2100 Ολοκληρωμένος Ενισχυτής, ΗiFi ενισχυτής full-stage Balanced μετάδοση σήματος σε όλα τα στάδια του, σε συνδυασμό με υψηλή στάθμη εξόδου, και υψηλό λόγο σήματος-θορύβου, διαθέτει: 2 x 105W RMS στα 8Ω με 6 επίχρυσες εισόδους και 1 είσοδο XLR για απευθείας σύνδεση με CD, CD/DVD Direct Amplification Circuit για καλύτερη ποιότητα ήχου, Pure Direct Switch, ξεχωριστοί ενισχυτές για κάθε κανάλι και 3 διαφορετικά κυκλώματα για σωστότερο διαχωρισμό και αξεπέραστη ποιότητα. Διαστάσεις 435 x 157 x 463mm, Βάρος 23.4 κιλά.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του ενισχυτή διαφέρει από τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται σε όλους τους κοινούς HiFi ενισχυτές. Κάθε πολικότητα και στα δύο κανάλια, απομονώνεται και χρησιμοποιεί ξεχωριστό κύκλωμα τροφοδοσίας και feedback, πετυχαίνοντας έτσι απόλυτη συμμετρία στο στάδιο της εξόδου. Επίσης υπάρχει ιδανική απομόνωση μεταξύ αριστερού και δεξιού καναλιού, ισοδύναμη με την χρήση δύο ξεχωριστών ενισχυτών,

Yamaha_AS2100_black   Yamaha_AS2100_back    Yamaha_AS2100_open   Yamaha_AS2100_electronics

Το Yamaha A-S2100 είναι ένας ανώτερος πρωτότυπος ολοκληρωμένος ενισχυτής με μειωμένη απώλεια σήματος, που ως αποτέλεσμα έχει έναν πραγματικά συναισθηματικό και δυναμικό ήχο. Αυτός ο υψηλής ποιότητας ενισχυτής έχει κληρονομήσει το νέο ήχο της Yamaha στην αναζήτηση μιας πλούσιας μουσικότητας.

Κομψός σχεδιασμός με πολυτελή πάνελ από πραγματικό ξύλο. Η εκλεπτυσμένη σχεδίαση και κατασκευής του Α-S2100 αντανακλά στη δέσμευση της Yamaha για λεπτό, μοναδικό καλλιτεχνικό σχεδιασμό, που αξιοποιεί τη μακρόχρονη εμπειρία της παγκόσμιας κλάσης κατασκευαστή μουσικών οργάνων, τη Yamaha. Η μεταλλική πρόσοψη και τα πλαϊνά πάνελ ξύλου έχουν όμορφα ενσωματωθεί από την επιδέξια χρήση της προηγμένης τεχνολογίας επεξεργασίας. Επιπλέον, το ταμπλό και τα tone controls είναι από αλουμίνιο, για ένα πλούσιο σε υφή φινίρισμα και μία ευχάριστη αφή.

Διακεκριμένη κατασκευή, ισορροπημένη μετάδοση και χαμηλός σχεδιασμός αντίστασης. Το Α-S2100 έχει καταφέρει μία πλήρως διακεκριμένη διαμόρφωση κατά τη διάρκεια του tone defeat, μετά από έναν πλήρη διαχωρισμό του κυκλώματος tone control από το σύστημα σήματος. Αυτό όχι μόνο αυξάνει την ανταπόκριση, αλλά βελτιώνει το ρυθμό απόκλισης, και έχει ως αποτέλεσμα την αναπαραγωτή υψηλότερου φάσματος ήχου, με μεγαλύτερη ζωντάνια, πιό πλούσιο και ομαλό. Η μετάδοση και η ενίσχυση του σήματος παρέχουν μια πλήρως ισορροπημένη λειτουργία, ακόμα και του κυκλώματος συστήματος ελέγχου. Η απώλεια σήματος μέσω της μετάδοσης έχει μειωθεί σημαντικά, με την εφαρμογή βιδωτών συνδέσεων σφιγκτήρα και χοντρών καλώδιων που συνδέουν την pre amp μονάδα ενισχυτή με τη power amp μονάδα ενισχυτή, που είναι βασικό για τη μετάδοση του σήματος και συνδέει το power step με τα terminals των ηχείων. Αυτό βελτιώνει το damping factor και την ικανότητα του driver capacity με αποτέλεσμα τη ζωντανή και ισχυρή αναπαραγωγή των μπάσων.
Κυμαινόμενο και ισορροπημένο Power Amplifier με MOSFETs
Πλήρως διακριτή κατασκευή, με ισορροπημένη μετάδοση και χαμηλό σχεδιασμό αντίστασης
Ανώτερη ποιότητα ηλεκτρονικού χειρισμού του ήχου για βέλτιστο ήχο
Μεγάλη χωρητικότητα τροφοδοτικού παρέχει ενεργητικό, δυναμικό ήχο με γρήγορη απόκριση
Συμμετρικός σχεδιασμός με σκοπό την ιδανική στερεοφωνική αναπαραγωγή ήχου
Διακριτικά διαμορφωμένο phono amp
Headphone amp με πλήρως διακριτή διαμόρφωση
Όργανα μέτρησης στάθμης αντανακλούν οπτικά τη δυναμική της μουσικής
Κομψός σχεδιασμός με πολυτελή ξύλινα πάνελ
Προτότυποι ακροδέκτες ηχείων συνδυάζουν την ευκολία χρήσης και την ομορφιά με την υψηλή ποιότητα ήχου,

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Maximum Power (4 ohms, 1kHz, 0.7% THD, for Europe)    160 W + 160 W
High Dynamic Power/Channel (8/6/4/2 ohms)    105/135/190/220 W
Damping Factor    250
Frequency Response    5 Hz-100 kHz (+0 dB/-3 dB)
RIAA Equalization Deviation    20 Hz-20 kHz +/-0.5 dB
Total Harmonic Distortion (CD to Sp Out, 20 Hz-20 kHz)    0.025%
Signal-to-Noise Ratio (CD)    103 dB (S: 200 mV)
Input Sensitivity (CD)    200mV/47k ohms
Dimensions (W x H x D)    435 x 157 x 463 mm; 17-1/8” x 6-1/8” x 18-1/4”, Weight    23.4 kg; 51.6 lbs,